Modele de cauciucuri de iarna

Modelul este conceput incat sa ofere aderenta Optima in conditiile de iarna. Modelul este prevazut cu muchii frontale si oblice, Care favorizeaza tractienne si aderenta chiar si in conditii in care Drumul este peline de APA, zapada aproape de topire sau Noroi. Nu UITA sa verifici si dimensiunile produsului, iar acestea sunt: 205mm in latime, 55 cm in inaltime si un diametru de 16 pouces. Modelul de fata are indice de sarcina 91 (poate suporta o greutate de 615 kg, PE anvelopa), indice de viteza T (VEI avea un raspuns Bun la Volan si la viteze maxime de 190 km/ORA) si o eficienta de Consum notata cu C. pentru ca te intereseaza si dimensiunile , afla ca latimea e de 205 mm, inaltia reprezinta 55% DIN Latimer (112, 75 mm) si diametrul e de 16 inch. Modelul este realizat dupa o tehnologie avansata, oferind aderenta Perfecta indiferent de STArea carosabilului PE timp de iarna, astfel veti avea mai mult Control si siguranta la condus. Totodata, producatorii descriu produsul drept unul Economic la consumul de carburant si silentios la rulare, gratie design-ului profilului in forma de W. modelul are o Latimer de 195 mm, Raport de inaltime 65 si 15 pouces in diametrul Interior. De asemenea, indicele de viteza e H, iar cel de sarcina e 91, CEEA ce ne Arata ca o anvelopa face FATA unei greutati de 615 kg (toate Patru pot SUSTINE 2450 kg) si Viteza maxima pe care o suporta in siguranta e de 210 km/ora.

De peste 90 de Ani, Departamentul de Cercetari al Compagei Goodyear de Anvelope si Cauciuc a contribuit cu nenumarate inovatii in domeniul tehnologiei si chimiei cauciucului. De la fondarea compagei pentru dezvoltarea de substante CHIMICE pentru cauciucuri la inceputul anilor 1900, continuand, in anii 1940, Cu eforturile sale eroice de a dezvolta substitut sintetice ALE cauciucului Natural pentru a SUSTINE razboiul si pana la actuala sa misiune de a furniza instrumentele stiintifice necesare pentru a SUSTINE afacerile globale ALE Goodyear o Lista neintrérupta de descoperiri importante si-au, originea in Departamentul de Cercetari Goodyear. Oamenii de Stiinta si inginerii departamentului de Cercetari Goodyear continua Lucrul la granité dintre Stiinta cauciucului si CEA a polimerilor, atingand de asemenea Domenica variable aléatoire precum Informatica, fizica, matematica, Mecanica, Metalurgia si altele. Toti acesti oameni au COMPETENTE multi-Disciplinare, vin DIN diferite tari si au metode de abordare multiple. Asociatii Departamentului de Cercetari Goodyear folosesc o tehnologie de testare si Analiza Moderna de varf, cele mai avansate simulari computerizate si cele mai moderne STIINTE pentru a crea nenumarate procedee si materiale UNICE in beneficiul compagei. De curand, a fost pus la punct un trimère Stireno-izopreno-polibutadienic (SiBr) UNIC, folosit pentru o tractiune superioara a anvelopei. Catalizatorii polimerici brevetati, intrebuintati pentru ajustarea unor microstructuri specifice, sunt utilizati la crearea unei jeu de Polimeri cu functionalitate ridicata folositi la anvelopele Goodyear. PE Langa toate acestea, chimistii specializati in cauciuc sunt PE cale de a inventa Noi ingrédient pentru compusii cauciucului care sa mareasca durata de viata a produselor Goodyear Dincolo de Decker Lor réel.

Sunt in curs de inventare Noi profiluri pe baza de Benzi de Otel de înaltă rezistenta, pentru marirea longevitatii si durabilitatii anvelopelor Goodyear. MODELE computerizate sofisticate le ingaduie Asociatilor Goodyear dezvoltarea unui Punct de l`UNIC unique pentru a intelege performantele anvelopelor si procedeelor de Fabricare. Modèle refabricat in anul 2017, Luna aprilie (DOT2417). Modèle Nou de anvelope, produs in 2017 (saptamana 39). Modelul sont un contact Mare cu solul-o manevrabilitate mai buna. Acest Model e unul Premium, Marca Michelin, si poate fi folosit incepand cu toamna tarziu si PANA primavara devreme, intrucat ruleaza in siguranta si stabilitate, PE carosabilul uscat, Umed, acoperit de zapada.

Comments are closed.